Wij stellen ons graag

even aan u voor

Over Ons

Wonen in Balans is opgericht in 2014 en is opgericht naar aanleiding van de toenemende vraag naar 24-uurs begeleiding, alsook beschermd en begeleid wonen in de thuiszorg. Wij zijn een dynamische, kleinschalige organisatie waar persoonlijk contact met de cliënt centraal staat.

De missie van Wonen in Balans is om de cliënten, mede door onze hulp en ondersteuning, zo lang en zelfstandig mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten functioneren. Wonen in Balans biedt zorg op maat en weet de juiste partijen in te schakelen wanneer extra zorg of begeleiding nodig is. Wij willen de cliënten echter niet afhankelijk maken van onze begeleiding. We willen richting geven aan hun leven om op die manier hun zelfredzaamheid te bevorderen.

Deze website is bedoeld om professionele zorgaanbieders, cliënten en hun familie te informeren over de diverse zorgmogelijkheden en de opties voor begeleiding. Wij helpen u graag bij het vinden van zorg op maat !

Aanmelden

Ons
team

Het team van Wonen in Balans bestaat momenteel uit ongeveer vijftien vakkundige medewerkers. Deze specialisten zijn enthousiast, ambitieus en hebben jarenlange praktijkervaring. Zij spelen tijdens de 24-uurs begeleiding een actieve rol in de thuissituatie van de cliënt. Hierdoor zijn ze in staat tijdig signalen op te vangen als er hulp nodig is.

Binnen ons kleine, maar hechte team staat de privacy en het welzijn van de cliënt centraal. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: cliënten ondersteunen om de regie over hun eigen leven te voeren.

We willen als organisatie groeien, maar niet ten koste van de kwaliteit. Die moet gewaarborgd blijven. Daarom zijn we continu bezig om de kwaliteit van de 24-uurs begeleiding verder te ontwikkelen. In de toekomst hopen we ons team van specialisten dan ook verder uit te breiden door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere instellingen. Daarnaast staan we altijd open voor vragen, opmerkingen
of ondersteuning.  

Wij zijn wonen in balans

U kunt direct online aanmelden

Aanmelden